Uit eten Venlo

Uit eten Venlo

U wilt uit eten in Venlo en vooral culinair genieten? Dan kunnen wij u op uw wenken bedienen. We zijn er voor u als het gaat om zowel lunch, diner als voor afhalen. Ook bieden wij catering aan voor zowel de zakelijke markt als de particulier. Uit eten in Venlo doet u in het hart van Blericks winkelcentrum. Wij verwennen u graag met onze kookkunsten. Kom vooral langs om te genieten van onze gastvrijheid. Op het gebied van lunch, diner en afhalen kunt u bij ons altijd rekenen op een gezonde dosis ervaring. Wij zijn werkzaam geweest in diverse andere horecagelegenheden en weten precies waar Abraham de spreekwoordelijke mosterd haalt.

We werken het liefst met verse en eerlijke producten

We doen niets liever dan werken met verse en vooral eerlijke producten om de gerechten op deze manier volledig tot hun recht te laten komen. We vinden het verder belangrijk om met producten en leveranciers uit de directe regio te werken. Onze kernwaarden? Dat zijn zonder twijfel gastvrijheid, puurheid en eerlijk koken. Daar staan we voor en daar wijken we ook niet van af. Op het gebied van catering werken we dus voor de zakelijke markt als voor de particulier. Opvallend; vooral onze soepen lopen wat dat betreft heel goed. En die soepen mogen er dan zeker ook zijn. Wij bieden u ook de mogelijkheid om eten bij ons af te halen. Een ander concept dat we bieden is dat onze kok gewoon bij u in de keuken komt om zijn werk te doen. Het diner wordt dan geheel naar uw wensen samengesteld, uiteraard met daarbij de beste en meest smaakvolle wijnen. Ook dan bieden wij als brasserie in Venlo alleen de beste kwaliteit.

Uit eten in Venlo doet u uiteraard bij ons!

U weet dus precies waar u moet zijn voor uit eten in Venlo. Juist ja, bij ons. We kunnen u op alle mogelijke culinaire vlakken van dienst zijn en verwennen u graag. Kom proeven en laat u door onze chef-kok overtuigen van onze culinaire kunsten. Uit eten in Venlo betekent bij ons genieten van een heerlijke lunch, een voortreffelijk diner. Is het mooi weer? Kom dan bij ons eten, op ons altijd sfeervolle terras. Behalve dat we u de lekkerste gerechten voorschotelen, is het bij ons ook altijd gezellig.