Restaurant Blerick

Restaurant Blerick

De één noemt ons dé brasserie van Venlo, de ander heeft het over het beste restaurant van Blerick. Hoe dan ook, op culinair vlak zijn we steeds weer opnieuw in staat om u te verrassen. Kom kennismaken met de lunch of het diner dat wij u kunnen bieden. Ontdek verder de cateringmogelijkheden die we hebben, want ook die bieden we u volop. We hebben u op culinair gebied te bieden als restaurant in Blerick. We bieden u de beste lunches en ook voor het diner bent u bij ons aan echt het enige juiste adres. U kunt uw eten ook bij ons af komen halen en in de zomermaanden kunt u ook heerlijk eten op ons altijd sfeervolle terras. Ook op het gebied van catering hebben we u veel te bieden. Sla vooral onze voortreffelijke soepen dan niet over. Die doen het namelijk goed, en dat voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Ervaring kan ons zeker niet ontzegd worden

Wij zijn met ons restaurant in Blerick gevestigd in het hart van Blerick. Ervaring kan ons zeker niet ontzegd worden. We hebben genoeg ervaring opgedaan bij andere zaken. Die ervaring nemen we nu allemaal mee. Bij onze werkzaamheden maken we bijzonder graag gebruik van verse en eerlijke producten. Dan weten we namelijk zeker dat al onze gerechten helemaal goed tot hun recht komen. Daarnaast werken we graag nauw samen met de beste producten en leveranciers uit de directe regio.

Uiteraard neemt onze kok ook passende wijn voor bij het gerecht mee

Onze kernwaarden zijn helder en dat al gedurende lange tijd. We staan nadrukkelijk voor puurheid, gastvrijheid en vooral voor eerlijk koken. Geniet van onze weekmenu’s of laat onze kok uw eten in uw eigen keuken bereiden, want ook dat is een optie die we u aanbieden. Uiteraard maakt onze kok dan wat u in uw hoofd heeft. Hij neemt ook altijd passende wijnen mee om het plaatje helemaal compleet te maken. Kortom, u kun op verschillende manieren culinair bij ons komen genieten. Of gewoon thuis, als u een van onze voortreffelijke gerechten gewoon bij ons af komt halen. Niets is onmogelijk als u kiest voor de kwaliteit en de gastvrijheid die hét restaurant van Blerick u kan bieden. Kunnen wij u binnenkort ook welkom heten in ons gezellige restaurant in Blerick? De deuren staan in elk geval wagenwijd voor u open.