Brasserie Venlo

Brasserie Venlo

Wij als brasserie van Venlo kunnen u op culinair gebied steeds weer verrassen. Dat geldt voor een heerlijke lunch en een voortreffelijk diner, maar ook op het gebied van catering kunnen we u veel bieden. U kunt uw eten ook komen afhalen of onze kok kan desgewenst bij u in de keuken komen koken. Ook aantrekkelijk zijn onze weekmenu’s, met steeds iets anders op de kaart. Onze kok kunt u in de brasserie in Venlo steeds weer verrassen. Behalve culinaire hoogstandjes, is het in onze brasserie in Venlo ook altijd bijzonder sfeervol en gezellig. Kijken we naar de catering die we u kunnen bieden, dan is het goed om te weten dat we zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren deze dienst aanbieden. Tip; probeert u vooral onze soepen. Deze zijn geliefd en dat is niet voor niets.

Gevestigd in het hart van Blerick

We zijn gevestigd in het hart van het winkelcentrum in Blerick. We zijn prima te bereiken. We kunnen als uitbaters van de brasserie in Venlo bouwen op een gezonde dosis ervaring en kunnen u op culinair vlak echt steeds opnieuw verrassen. Bij onze werkzaamheden werken we altijd met verse en eerlijke producten. Op die manier komen de producten namelijk het best tot zijn recht. We werken bij voorkeur met producten uit de regio, net als dat we samenwerken met de beste leveranciers uit de regio. We staan voor gastvrijheid, noemen ons zelf puur en zijn groot liefhebber van eerlijk koken. Dat is waar we voor staan en wat we elke dag opnieuw proberen uit te dragen.

De kok maakt uiteraard precies dat wat u wenst

We hebben de lekkerste weekmenu’s voor u in de aanbieding en desgewenst komt onze voortreffelijke kok, die van uit eten in Venlo altijd weer een feestje maakt, naar u toe om in uw keuken een heerlijke maaltijd te bereiden. Uiteraard neemt hij dan ook alleen de lekkerste wijnen mee, wijnen die perfect passen bij het door u gewenst gerecht. Want uiteraard maakt de kok precies dat wat u wenst. Uit eten is bij ons altijd een feestje. Dat heeft te maken met de kwaliteiten van de kok en met de uitgesproken sfeer in onze zaak. Maak kennis en kom eens een hapje eten in Blerick. Zeker weten dat het dan echt niet bij slechts één keer blijft!