Diner

vanaf 17:00 uur

Voorgerechten

Zeebaars €11,75
Gegrild met een salsa van tomaat en granaatappel en een mouse van basilicum.

Carpaccio €11,50
Rundsvlees carpaccio met een pestodressing, zoetzuur van zwammetjes en een Bokrijker grand cru kaas.

Pompoen* €10,25
Humus met gepofte pompoen, bulgur met pompoen, confituur van pompoen, avocado en krokant van gepofte aardappel.

Slakken €9,00
Slakken, 9 stuks, in knoflook kruidenolie met sopbrood.

 

Soepen

Bospaddenstoelen €5,95
Romige bospaddenstoelensoep.

Knolselderij * €6,50
Knolselderijsoep met bosui en spekjes.

Soep oét “Ut Hert” €6,25
Wisselende soep van verse ingrediënten die het seizoen en de streek ons te bieden heeft.

 

Tussengerechten

Ravioli * €11,25
Gevuld met geitenkaas op spinazie en een saus van ui.

Gamba €13,25
Gamba’s 5 stuks met knoflook gebakken, afgeblust met Pernod en room, lente-ui en sopbrood.

Hoofdgerechten

Rund €20,95
Duet van diamanthaas en runderwang in een cep’s jus, sjalot-aardappelen, witlof, edamame boontjes.
*Gebakken eendenlever meerprijs €6,50

Kruidenvarken €19,75
Combinatie van buikspek en filet van het Gaastland varken, pruimencompote, spruitjes, knolselderij en eigen jus.

Pasta €16,95
Bucatini pasta met pesto, gebakken bospaddenstoeltjes, gele cherrytomaat en Bokrijder grand cru kaas.

Konijn €21,50
Op JP’s wijze bereid met mosterd, spek en witte wijn, zuurkool, sjalot-uitjes een aardappel.

Wildstoof €19,95
Op klassieke wijze bereid wildstoofpot met gepocheerde peer, aardappelpuree en witlof.

Hert €24,50
Rosé gebraden hertenrugfilet met knol- en bleekselderij, spruitjes, stoofpeer en een wild jus.

Leng €19,95
Gebakken leng (witvis) met Chinese kool, aardappelpuree en gepofte gele cherrytomaat en een Noilly prat saus.

Corvina €21,50
Baarsachtige witvis afgelakt met appelstroop, gebakken paddenstoelen, zuurkool en een lichte sherry saus.

Desserts

Crème brûlѐe €8,75
Vanille crème brûlѐe afgebrand met rietsuiker.

Warme crumble €10,25
Van abrikoos met hazelnotenijs.

Winters dessert €10,25
Vanillecrème, stoofpeer, krokant van peperkoek en amaretto-ijs.

Zoete verrassing van Ut Hert €10,50
Wisselend dessert met de producten die het seizoen en de streek te bieden hebben.

Kaas €12,25
Verschillende harde en zachte kazen, roggebrood en appelstroop.

* Deze gerechten zijn vegetarisch
Bovenstaande gerechten kunnen gehalveerd worden naar een kinder- en of senioren portie, de prijs wordt dan ook aangepast

Last van een voedselallergie of speciale dieetwensen? Laat het ons weten!